ශරීරයට ගුණදායී ආහාරපාන නිතර දෙවේලේ කෑමට එකතු කර ගන්න ගොඩක් දෙනෙක් වෙහෙසෙනවා...
ඒ අතරින් සමබර ආහාර වේලක් වගේම ඒ වෙනුවෙන් අප තෝරා ගන්නා දේ ගැනත් බොහෝ දෙනා සැලකීමත්...
මේ කියන්න යන්නෙත් ශරීරයට තවත් ගුණදායි පානයක් පිළිබදවයි ...
හැමෝම තමන්ගේ ආහාර වේලට විටමින් එකතු කරගන්න වෙහෙසෙනව නේ..කැරට් සහ බීට් කියන්නේ ඒ අතරින් විශාල පෝෂපදාර්ථ රැසක් තියෙන එළවළු වර්ග දෙකක්....
සෑම දිනකම උදෑසන ආහාරයට ප්රථම කැරට් සහ බීට් යුෂවලට දෙහි බිඳු කීපයක් එකතුකරගෙන පානය කරන්නට ඔබටත් හැකියාව පවතිනවා....
මෙම පානය ඔබේ සෞඛ්යයට බොහෝ ප්රතිලාභ ලබාදෙනවා....
ප්රතිශක්තිය ඉහළ නැංවීම..
මෙම පානයෙහි අනිවාර්ය අංගය කැරට් හා බීට් ප්රතිශක්තිකරණ පද්ධතිය ශක්තිමත් කරයි. ඔබේ ශරීරයට ආසාදන හා රෝගවලට එරෙහිව සටන් කිරීමට උපකාරී වේ. මෙම පානය නිතිපතා පරිභෝජනය කිරීමෙන් නිතර අසනීප වීමේ හැකියාව අඩු වේ.
දීප්තිමත් සමක් ලබාදෙයි..
මෙම පානයෙහි ප්රධාන අමුද්රව්යයක් වන කැරට්, බීටා-කැරොටින් වලින් අනූනයි. මෙම සංයෝගය ශරීරය විසින් විටමින් A බවට පරිවර්තනය කර නිරෝගී සමක් වර්ධනය කරන අතර එහි ස්වභාවික දීප්තිය වැඩි කරයි. ඒත් එක්කම කැරට් ඔබේ ආහාර වේලට එකතු කර ගැනීමෙන් තරුණ පැහැපත් සමක් පහසුවෙන් ලබ ගත හැකිය...
හෘද ක්රියාකාරීත්වය ප්රශ්ස්ථ මට්ටමෙන් පවත්වා ගැනීමට...
මෙම පානයෙහි අංගයක් වන බීට්, රුධිර වාහිනී ලිහිල් කිරීමට සහ රුධිර සංසරණය වැඩි දියුණු කිරීමට උපකාරී වන නයිට්රේට් වලින් පිරී තිබෙනවා... මෙය පානය කිරීම හෘද වාහිනී සෞඛ්යයට ඉතා යහපත් ලෙස දායක විය හැකි අතර හෘද ආශ්රිත ගැටළු ඇතිවීමේ අවදානම අඩු කරයි.
ශරීරයේ විෂ හරණයට...
බීට් සහ කැරට් සංයෝගය ප්රබල ඩෙටොක්සිං අමුද්රව්ය නිර්මාණය කරයි.... මෙම අමුද්රව්යවල ප්රතිඔක්සිකාරක සහ අත්යවශ්ය පෝෂ්ය පදාර්ථ අඩංගු වන අතර එය අක්මාවේ ස්වාභාවික ඩෙටොක්සිකරණ ක්රියාවලීන්ට සහාය වන අතර ශරීරයෙන් විෂ ඉවත් කිරීමට උපකාරීවේ.....